נצא מבודבה בדרך הררית יפה ונגיע לאגם סקאדאר, גדול האגמים בבלקן ונערוך בו שייט. לאחר השייט נמשיך בנסיעה בדרך יפיפיה לאורך נהר מורצ'ה. הנוף מרתק, מצוקי ההר תלולים מכל עבר והכביש מתפתל לרגליהם. נתרשם מבירת מונטנגרו פודגוריצה העוברת בשנים האחרונות מתיחת פנים ומודרניזציה. נבקר במנזר מורצ'ה (אם יהיה פתוח) ונמשיך אחר הצהרים לעבר העיירה קולשין.
לינה: קולשין.
יום 4 אזור שמורת ביוגראד - רכס קומובי - קולשין
בבוקר נצא לטיול רגלי סביב האגם בשמורת הטבע ביוגראד ביער המחטניים העוטר את האגם. זה המקום להכיר את החי והצומח של השמורה, תוך הליכה נוחה על מדרכות עץ מסודרות (תרומת ממשלת אוסטריה). השמורה הוכרזה כאזור טבע מוגן עוד בשנת 1878 על ידי נסיך מקומי בשם ניקולה פטרוביץ'. השמורה ידועה בעיקר בחי והצומח שלה. אחר הצהריים נטייל באזור רכס קומובי. לעת ערב נחזור לקולשין. לינה: קולשין.
נצא באוטובוס לעבר קניון נהר הטארה, מהעמוקים בקניוני אירופה. בדרך נבקר ביער המרשים של האורן השחור ובהמשך נחצה את גשר העצום הנישא כ-150 מטרים מעל הנהר, שידע תלאות וסיפורי גבורה במלחמות המקומיות. נמשיך לעבר שמורת הרי הדורמיטור. נגיע לעיירת הנופש ז'בליאק שתהא תחנת המוצא שלנו ביומיים הבאים. נצא לעבר האגם השחור ונטייל לחופיו. לפנות ערב נחזור לעיירה ז'בליאק - העיירה המרכזית של אזור שמורת דורמיטור. העיירה התפתחה מאז 1871 מכפר קטן לעיירת נופש קייצית בגובה 1450 מטרים מעל פני הים. הרי הדורמיטור הצופים עליה הם מסיב מרהיב עין המוקף בקניוני ענק שאחד מהם הוא מיודענו הטארה. לינה: ז'בליאק.
הערה: מסלול הטיול עשוי להשתנות בהתאם למועדי טיסות השכר
מחיר הטיול
מחיר לאדם בחדר זוגי: 1170 יורו
תוספת לחדר ליחיד: 145 יורו
גודל קבוצה: מינימום 20 מטיילים משלמים
(זהו מס' האנשים המינימלי שפחות ממנו לא תוכל החברה להפעיל את הטיול)
המחיר כולל
- טיסות שכר ישירות לדוברובניק וחזרה
- מסי נמל והיטלי דלק (נכון למועד שליחת התוכנית, מחיר הטיול יעודכן בהתאם לשינויים)
- מדריך ישראלי מצוות בריזה כמפורט למעלה
- מדריכים מקומיים דוברי אנגלית כנדרש
- לינה במלונות נבחרים בדרגת תיירות 3-4 כוכבים
- כלכלה חצי פנסיון, כולל כל ארוחות הערב והבוקר במלונות.
- תוכנית סיורים מלאה
- דמי כניסה לכל האתרים בהתאם לתוכנית הטיול
- תחבורה באוטובוס תיירים
- שייט כמפורט בתוכנית
- טיפים לנותני השרותים המקומיים
- פגישת קבוצה עם מדריך הטיול – כשבוע לפני היציאה
המחיר אינו כולל
- ביטוח בריאות ומטען (יש באפשרותינו לבטח כל מטייל המעוניין בכך)
- ארוחות שאינן כלולות
- ארוחת ערב אחרונה בדוברובניק
- שתיה בארוחות המוזמנות
- הוצאות בעלות אופי אישי
רישום ודמי קדימה
ההרשמה באמצעות טופס רישום המצורף לכל טיול. את טופס הרישום יש לשלוח למרכז ההזמנות בפקס או בדוא"ל ולוודא טלפונית שאכן הגיע. כל טופס רישום מלווה בתשלום מקדמה על סך 100 יורו, המהווה חלק ממחיר הטיול הסופי. אין לראות במשלוח הטופס אישור להרשמה ללא אישור קבלתו בטלפון.
נא לוודא שהדרכון בתוקף לחצי שנה לפחות מיום הכניסה לכל מדינה.
שער הדולר / יורו : נקבע ביום החיוב בפועל לפי שער העברות והמחאות גבוה .
אופן ותנאי תשלום בטיולי בריזה
התשלום יתבצע באחת מהדרכים הבאות:
- באמצעות כרטיס אשראי: עד 3 תשלומים שווים ללא ריבית.
- בתשלום מזומן שקלי, מזומן מט"חי או בהעברה בנקאית בתשלום אחד, יש לציין לביטחון בלבד את פרטי כרטיס האשראי על טופס הרישום. על טופס הרישום יצוין אופן התשלום המבוקש.
** בכל מקרה יוסדרו כל התשלומים לפני היציאה **
תנאי ביטול
- 45-60 יום לפני היציאה לטיול – 100 יורו
- 31-44 יום לפני היציאה לטיול - 250 יורו
- 14-30 יום לפני יציאה לטיול - 550 יורו
- 7-13 ימים לפני היציאה לטיול - 850 יורו .
- פחות מ- 6 ימים לפני היציאה לטיול - דמי ביטול מלאים
* מניין הימים לפי ימי העבודה בארץ ימים א-ה' (לא כולל ימי שישי ושבת, ערבי חג וימי חג)
הבהרות
דמי הביטול יקוזזו מהתשלום שבוצע בפועל. כל החזר כספי המגיע למטייל בגין ביטול לא כולל הוצאות שכבר נעשו בגין הטיול (כגון ויזה ותשלומים לא חוזרים אחרים.) ההחזר יעשה בערכים דולריים ביום ההחזר, תוך 30 יום ממועד הביטול.
ביטול ייחשב ל"הודעה" בכתב בלבד (לרבות פקסימיליה) שתימסר במשרדי החברה ומועד הביטול ייחשב ביום מסירת ההודעה.
** ביטול ייעשה ויכנס לתוקף אך ורק לאחר שליחת פקס עבור בריזה, למספר 035440055
או מייל : info@breeza.co.il המאשר את ביטול הטיול .
מחובת הלקוח לבדוק האם התקבל הפקס או האי מייל !!!!
ביטוח ביטול נסיעה – טלפון אחד יכול לחסוך לך המון כסף !
אין היום שום ביטוח המכסה ביטול נסיעה חוץ מביטוח בריאות לנוסעים לחו"ל. מומלץ לרכוש ביטוח נוסעים לחו"ל ברגע שמחליטים לנסוע לטיול ולא לחכות עד "רגע לפני". דרכנו אפשר לסדר ביטוח בריאות התקף מ-60 יום לפני תאריך היציאה לטיול. הביטוח מכסה גם מקרה רפואי של בן משפחה מדרגה ראשונה. התשלום בכל מקרה מחושב על פי מספר ימי הטיול בפועל ללא קשר ליום הזמנת הביטוח מחברת הביטוח.
לתשומת לבך: מידע זה הוא לידיעה בלבד ואיננו בא במקום המידע המלא המפורט בפוליסת הביטוח.
כמו כן יש לזכור שבריזהב אינה סוכנות ביטוח ובכל מקרה המגיע לכדי תביעה יש לפנות ישירות אל חברת הביטוח לפי מספר הטלפון המופיע בפוליסה שבידיכם.
מועד כרטוס קבוצתי ועליות מחירים ברגע האחרון
כרטוס הקבוצה נעשה לאחר סגירת ההרשמה לטיול ולא במועד שליחת טופס ההרשמה. הכרטוס הקבוצתי הוא תנאי לקבלת מחיר קבוצתי לטיסות. הכרטוס מתבצע לכל אנשי הקבוצה יחד במועד התשלום לטיול הנקבע על ידי החברה. במועד התשלום יקבע שער השקל מול שערי מט"ח ואין לשנותו בדיעבד. מחיריהם הסופיים של היטלי הדלק ומסי
הנמל מעודכנים במועד הכרטוס הקבוצתי. בריזה מחליטה מראש אם לציין במסלול הטיול את מחיר מסי הנמל והדלק (בטיסות סדירות) עליהם התבסס תמחור הטיול, או לא לציין זאת. במקרים בהם חלה התייקרות ובעקבותיה תוספת למחיר, מתחייבת בריזה לתת הסבר לכך.
מקומות ישיבה מוזמנים מראש
אין אפשרות לבחור מקומות ישיבה על המטוס במסגרת כירטוס קבוצתי, מראש. שלא כבכירטוס אינדיבידואלי, בו יכול הסוכן לבחור מקומות ישיבה במקרים רבים, בקבוצות לא ניתן. על המטיילים לדעת זאת ולהימנע בכך מאכזבות....
הטבות נוסע מתמיד בחברות התעופה
אין ביכולתנו להבטיח מראש הטבות בכרטיסי טיסה קבוצתיים (נקודות נוסע מתמיד, בונוסים וכד') המוצעים על ידי חברות התעופה ליעדים שונים. באחריות המטייל לבדוק מראש אפשרות קבלת הטבות לגבי טיול ספציפי.
ציוות חדרים לטיול – חדר למטייל בודד
למטיילים המגיעים ללא בני/ בנות זוג ומבקשים לשהות בחדר זוגי עם מטייל נוסף ינתן פרק זמן סביר למציאת בן/ בת זוג על ידי החברה, אבל זכותו של מטייל לקבוע כתנאי את יציאתו לטיול במציאת "פרטנר" לחדר הזוגי.
לחדר לבודד (סינגל ) יש תמיד עלות נוספת וברוב בתי המלון החדר הזה גם קטן מחדר זוגי . אין לבריזה כל התחיבות לתת חדר למטייל בודד שיהיה זהה לחדר זוגי.
חיסונים
על חברתנו חל איסור לתת כל יעוץ או הנחיות בנושא זה. אנא פנה ללשכות הבריאות המחוזיות באזור מגוריך:
ירושלים - רח' יפו 86 02-5314811
תל אביב - רח' הארבעה 12 03-5684606
חיפה - רח' פל"ים 15 א' – קרית הממשלה04-8633111
עפולה – רח' ירושלים 4 04-6099002
לתשומת לבכם
- בריזה אינה אחראית לשינויים בלוח הטיסות ותעדכן את מסלול הטיול בהתאם ככל האפשר מראש.
- למדריך הטיול שמורות הן הזכות והן החובה לערוך שינויים במסלול הטיול לפי הבנתו, ובלבד שהדבר ישרת את טובת הנוסעים ורווחתם.
- הטיול מותנה במינימום משתתפים. במידה ותחליט חברתנו לבטל את הטיול בשל מיעוט נרשמים, יוחזר הכסף לנרשמים במלואו.
- יתכן היפוך סדר הימים בטיול.
- המלונות, מסלולי הטיול ולוח הזמנים תוכננו בקפידה, אם כי לוח זמנים מתוכנן במקומות אלה עשוי להשתבש בשל דרכים משובשות, מעברי גבול שאין לדעת בדיוק כמה זמן הם לוקחים וכד'.
· הטיול מיוחד, רבה בו הראשוניות. רמת בתי המלון אינה גבוהה אבל המלונות נחמדים ומתאימים למסלול ולאווירת הטיול כולו. צריך לזכור שאין התכנית מיועדת לבאים לנופש וכל מרכיבי התכנית נבנו בהתאם לרוח הטיול ומיקום הלינות המועדפות.
טיול נעים מצוות בריזה